ASUNTOMESSUT VANTAALLA 2015 – HÄIKÄISEVÄ VIVOLA

hunajaista vivola asuntomessukooste 2015hunajaista vivola asuntomessut vantaa 2015 ulla koskinenhunajaista vivola keittio asuntomessut vantaahunajaista vuorivirta peili vivola asuntomessuthunajaista vuorivirta artek vivola asuntomessuthunajaista vivola asuntomessukooste 2015 kuvinahunajaista vivola asuntomessut vantaalla 2015 koskinen takkunenhunajaista vivola sisustusblogi asuntomessukooste 2015hunajaista vivola raputhunajaista vivola koskinen ulla sisustusblogihunajaista asuntomessut 2015 vivola tyohuonehunajaista vivola asuntomessut makuuhuonehunajaista vivola asuntomessut korkkihunajaista vivola asuntomessut takkunen koskinenhunajaista makuuhuone vivola koskinen takkunen asuntomessut 2015hunajaista vivola lamppuhunajaista koskinen takkunen vivola asuntomessuthunajaista vivola asuntomessut koskinen takkunen makuuhuonehunajaista sisustus asuntomessut hyllyhunajaista asuntomessut sisustusblogi vivolahunajaista vivola asuntomessut ylakertahunajaista vivola asuntomessut vantaa 2015 sohva artekhunajaista vivola pesuhuone asuntomessuthunajaista vivola saunahunajaista vivola sauna asuntomessuthunajaista vivola asuntomessut vantaa 2015hunajaista asuntomessut vantaa vivola ulla koskinen

 

Asuntomessut 2015 aukeaa yleisölle huomenna Vantaan Kivistössä. Tuo kasvava asuinalue kohoaa uuden kehäradan varteen, ja kerrostalopainotteinen alue houkuttelee mahtavilla kulkuyhteyksillään asumaan.

Kävin tänään tutustumassa pressipäivän tiimoilta näytteillä oleviin kohteisiin. Tänä vuonna messut eivät olleet ökytalotykitystä, vaan itseasiassa messualue sisältää maltillisen kokoisia omakotitaloja ympyräkaavassa sekä ihan tavallisille perheille suunnattuja kerrostaloasuntoja kaikissa kokoluokissa.

Aion tehdä teille messuista juttua useammassa osassa, sillä kameraan tarttui yli tuhat kuvaa 😀 Eiköhän näillä pärjätä tovi. Mutta mikä sieltä jäi mieleen päällimmäisenä…

Kaksi asuntoa kolahti minuun, näistä toinen on kohde numero 19, Vivola. Tuo Ulla Koskisen eli entisen Dekon päätoimittajan sekä Eeva Takkusen yhteistyössä sisustustama vaalea ja harmoninen koti häikäisi. Materiaalivalinnat taattua laatua ja sisustusbloggaajille varmasti oikein mieluisia. Puhukoot kuvat puolestaan, mutta paljon oli Artekia, Vitraa, Woodnotesia sekä Luonan tuotteita.

Talo itsessään vakuutti minut myös rakennustekniikaltaan, vaikka suoraan sanottuna en ole niin kiinnostunut taloista…vaan juurikin haen sisustusinspiraatiota. Valmiista massiivipuumoduleista rakennettu talo  vaikutti laadukkaalle ja tietysti tuo puutalon tuoksu on aivan ihana. Vaaleat seinäpinnat kuultavat juuri tarpeeksi puun omia sävyjä, jotta lopputulos on luonnollinen.  Suuret ikkunat ja ikkunasyvennykset kruunaavat asunnon. Valo kulkee ympäri asuntoa pitkin päivää.

Tässä siis ensimmäinen menovinkki asuntomessuille, huomenna lisää taas. Olisi ihanaa päästä itse sisustamaan messutaloa!

EHKÄ PIDÄT MYÖS

6 Comments

  1. Pitkästä aikaa kommentoin…
    Rakastan blogiasi <3 pieni hetki itselle ruuhkavuosien ja ääriväsymyksen keskellä (kaksoset hieman valvottaa ja on tuossa tuo esikoinenkin;)!
    On pitänyt myös tsempata sua uudessa elämäntilanteessa, josta en tosin väitä mitään tietäväni, siis omaa kokemusta vastaavasta..mutta olen varma että te olette lapsen kannalta eron tosi hyvin hoitanut, toivottavasti jatkossakin. Lähipiiristä kun löytyy toisenlaisiakin tarinoita :S. En siis väitä sen olevan helppoa. Onnea myös tulevaan, olet tosiaan rohkea avoimuudellasi ja myös ottaessasi askeleita eteenpäin..elämä voi yllättää, indeed! Mutta muista myös nauttia, vaikka voi ollakin tunne olla ylivarovainen, kun rakkaus voi myös satuttaa, aika pian eron jälkeen jne. kerran täällä kuitenkin vain eletään ja varmaan katuu eniten asioita joita jätti tekemättä kuin tekemiään, siis sitten kiikkustuolissa 😉 Ihanaa kesää!!

  2. such a beautiful house! the materials they used, the simplicity… all is great. Like to share this house on my blog sometimes, do you think it’s ok?

    Kind regards,

    Stephanie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *