ASUNTOMESSUT VANTAALLA 2015 – KONTION HARUNIRE

hunajaista harunire makuuhuone marimekko asuntomessut everyday designhunajaista harunire marimekko asuntomessut 2015hunajaista harunire marimekko keittio asuntomessut kalliomakihunajaista harunire olohuone kalliomaki asuntomessut 2015hunajaista harunire olohuone matto lamppu asuntomessut 2015hunajaista kontio harunire asuntomessut 2015 olohuone senkkihunajaista kontio harunire keittio asuntomessuthunajaista piia kalliomaki harunire asuntomessut 2015 hunajaista asuntomessut harunire kontio lundia marimekko hunajaista harunire artek lundia asuntomessukooste 2015 hunajaista harunire asuntomessut olohuone hunajaista harunire asuntomessut sininen seina hunajaista harunire keittio hunajaista harunire kontio asuntomessut kalliomaki piia hunajaista harunire kontio kalliomaki piia hunajaista harunire lundia asuntomessukooste 2015 kontiohunajaista harunise makuuhuone asuntomessut 2015 kalliomakihunajaista iina vuorivirta peili harunire asuntomessuthunajaista kontio asuntomessut olohuone harunireharunire terassi hunajaistahunajaista limu kontio asuntomessut

 

Asuntomessujuttuja lisää, eiliseltä pressipäivältä tosiaan kuvia tarttui matkaan todella paljon. Kuvaaminen pressipäivästä huolimatta ei ole helppo juttu asunnoissa, joissa ihmisiä vilisee, esitteitä on joka puolella ja välillä joku hyppää kuvaan vahingossa. Onneksi lähes kaikissa kohteissa ollaan ystävällisiä, ja narut ja esitteet poistellaan ja jopa kuramattojakin siirrellään alta pois, jotta kuvista saataisi luonnolliset kotikuvat. Ihanaa on myös, että saa hypätä itse huoneisiin sisälle, eikä tarvitse ovensuusta yrittää napsia kuvia.

Yksi harmitus kuvien laadun kannalta on valaistus, täydessä paraativalaistuksessa olevaa asuntoa on todella hankalaa kuvata. Tämän kohteen kohdalla kuvat kärsivät eniten juuri päällä olleesta valaistuksesta, mutta ehkä saatte punaisesta langasta kiinni. Ihmisiä sattui paikalle myös niin paljon joten en saanut kunnollista kuvaa keittiöstä.

Mutta se koti, tuo Kontion kohde Harunire oli todella kauniisti sisustettu ja stailattu Piia Kalliomäen puolesta. Ihastelimme Pinjan kanssa kauniita Marimekon tuotteita ja kattauksia. Itse hirsitalo oli käsitelty sisältä vaaleaksi, ja tuo puun määrä ei ollut yhtään liikaa. Jäimme kuitenkin miettimään, että jättäisimmekö itse näin suuressa mittakaavassa puuta näkyviin.

Japanilainen ja suomalainen ajatusmaailma sisustuksen suhteen käyvätkin kummallisen hyvin yhteen. Valkoiset pinnat yhdistettynä vaaleaan hirteen ja vaaleisiin keveisiin huonekaluihin oli ihastuttava. Ja sininen väri…sininen kauteni jatkuu vielä. Tulette muuten pian näkemään jotain sinistä uudessa kodissammekin 😉

Ihana oli kuulla mistä perhe oli kodin suunnittelussa lähtenyt liikkeelle: avoin keittiösaareke, minkä ympärillä on Artekin tuolit ja missä lapsi voi tehdä läksyjä vanhempien tehdessä ruokaa. Siis läheisyydestä ja yhdessäolosta. Avoin alakerta tuo perheen yhteen ja pohjaltaan Kontion talo olikin erittäin miellyttävä. Valoisuus myös tässä asunnossa oli mieletön, suuren suuret ikkunat toivat kesän sisälle.

Tiedätte varmasti miten paljon himoitsin jo noita Marimekon syksyn uutuustuotteita, sisustustyynyjä. Ei sitten millään jaksaisi odottaa, että tulevat kauppoihin. Iina vuorivirran peili on myös nyt hittituote, harmittaa toisaalta etten ostanut sitä Design myyjäisistä, mutta ehtiihän sitä vielä…

Asuntomessukierros jatkukoon, mitäs tästä asunnosta piditte?

Mikäli jäi kuvahimo, käykää katsomassa Kontion sivuilta mahtavat kuvat asunnosta. Sieltä löytyy myös kaunis kuva tuosta ihanasta keittiöstä. Vink vink.

EHKÄ PIDÄT MYÖS

5 Comments

  1. Olin vähän pettynyt kun selailin Dekosta asuntomessujen sisustuksia.. Mutta nyt sain kyllä aivan uusia näkökulmia sun upeiden kuvien kautta! Tämäkin kohde aukeni aivan uudella tavalla ja kauniit yksityiskohdat pääsivät oikeuksiinsa. Ehkä pitäisi sitten kuitenkin yrittää päästä myös paikanpäälle. Lisäkuvia odotellessa siis. 😉

  2. Sisustuksesta tykkään kovasti, mutta tulisi varmaan saunakamarifiilis
    noista seinistä.

  3. Joo, mäkään en ihan noin paljoa kuitenkaan puuta haluais vaikka ouufani oonkin 😀 Mutta joo, yksi mun suosikeista siltikin. Terkkuja sulle ihana <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *