VUODEN EKAT IHASTUKSET

 

Ensimmäinen työviikko käynnissä, on ollut ihanaa nähdä hoitolapsia ja työkavereita pitkästä aikaa…kotona on nostettu jalat ylös töiden jälkeen ja nautittu kynttilänvalosta.

Tuon ihanan Marimekon kynttilänjalan sain joulupukilta ja äidiltäni sain pari vanhaa Arabian seinälautasta. Lautasia olen tuijotellut teetä juodessani ja kyllä…ne taitavat nousta keittiön seinälle. Gallen-Kallelan Kalevala-aiheiset työt ovat aina kiehtoneet minua. Tämä johtunee siitä, että Hämeenlinnan Taidemuseossa on Kalevala-aiheinen kattomaalaus ja sitä muistan lapsena tuijotelleeni ihmeisäni. Nämä lautaset siis liittyvät 1985 Kalevala-juhlavuoden Arabian tuotantoon. Kasaria siis.

Laittelen kuvaa molemmista kun saan rei’itettyä tiiliseinää ensin 😉 Tai 3M:n tarrakoukuille olisi nyt oiva käyttötarkoitus.

Sen verran kostea talvinen sää vie mehut, että on jatkettava löhöilyä sohvalla…pian Hunajaista lisää siis.

Innolla odotan jo viikonloppua, suuntaan hemmottelemaan itseäni risteilylle hyvässä seurassa. Pysykää kanavalla 😉

EHKÄ PIDÄT MYÖS

2 Comments

  1. Ihana kuulla sinusta ja uusia postauksia <3 <3
    Ihan top 3 suosikki on tää sun blogi ollut jo vuosia!

  2. Kiva kun jaat taas juttuja täällä. Sun blogia on aina niin mukava tulla lukemaan. Kaunista, mutta samalla niin elämänmakuista. Jotenkin sitä särmää tullu elämänmuutosten myötä lisää. Siis blogiin, särmää sussa on varmasti ollut ennenkin. 🙂 Toivottavasti 2017 ei vie särmää, mutta tuo kaikkea ihanaa ja teille mieluista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *